Laadpalen

Elektrische auto’s hebben de laatste jaren serieus aan populariteit gewonnen. En terecht, want zo’n wagens hebben tal van voordelen. Het belangrijkste kenmerk is waarschijnlijk het ecologische kantje van het verhaal. We weten allemaal dat elektrische wagens veel beter zijn voor het milieu aangezien ze geen onnodige gassen afgeven.

 

Allemaal goed en wel, maar bij zo’n elektrische auto hoort natuurlijk ook een laadpaal. Zo’n palen zijn gemaakt om de accu van je auto efficiënt en veilig op te laden met behulp van stroom. Een laadstation voor de wagen is uiteraard sterker en krachtiger dan een gewoon stopcontact.

 

Ook bij OSBK denken we aan een groene toekomst. Daarom nemen we ook laadpalen op in ons assortiment. 

De laadpalen bij OSBK

Bij OSBK werken we alleen samen met merken die hun kwaliteit, duurzaamheid en vakkennis al meermaals konden bewijzen. Daardoor kunnen we onze klanten de beste en meest kwalitatieve laadoplossingen van dit moment aanbieden. We kozen er bewust voor om met volgende merken in zee te gaan.

 

EASEE

Dit merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatieve technologie. Wij selecteerden hun beste producten, zodat jij op ons kan vertrouwen voor de beste laadoplossingen voor je elektrische voertuig.

 

Smappee

Een merk dat gekend is voor slimme energieoplossingen om jouw energieverbruik te monitoren en te optimaliseren. Door een samenwerking met dit kwalitatieve merk, kunnen we jouw helpen om je energiefactuur te verlagen.

 

Alfen

Een vooraanstaande producent van energieoplossingen voor de toekomst. Het bedrijf levert innovatieve producten en diensten voor elektrische laadinfrastructuur en energieopslagsystemen. Alfen biedt oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, met steeds de focus op duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Ons vertrouwen in Alfen is groot, en daarom bieden we hun laadoplossingen vol zelfvertrouwen aan onze klanten aan.

 

Wallbox

Dit toonaangevende merk in laadoplossingen voor elektrische voertuigen biedt innovatieve, slimme functies en een uiterst hoge kwaliteit. OSBK is dan ook trots om de producten van Wallbox te kunnen aanbieden aan onze klanten.

laadpalen

De 3 s’en van OSBK

Als we het over laadoplossingen hebben, kunnen we onze identiteit gemakkelijk verwoorden aan de hand van 3 s’en.

 

1. Slim

Onze laadpalen zijn in eerste instantie slim. Dat betekent dat je zelf kan bepalen wanneer je de auto oplaadt, waardoor je het piekverbruik zelf in de hand hebt. Zo bespaar je aanzienlijk op je energiefactuur én draag je bij aan een beter milieu.

 2. Simpel

Vervolgens zijn onze oplossingen simpel. Het opladen van je elektrische wagen duurt langer dan tanken van brandstof. Daarom is het veel gemakkelijker om thuis te kunnen laden, en ben je ’s morgens klaar om de baan op te gaan.

 

3. Snel

Tot slot zijn onze laadpalen snel. Ze laden tot wel. Tien keer sneller op dan wanneer je de auto op een traditioneel stopcontact zou aansluiten. Zo kan je relatief snel vertrekken en genieten van je autorit.

Koop uw laadpaal bij OSBK

Draag jij ook je steentje bij aan een groener klimaat, en kocht je onlangs een elektrische auto? Dan hoort daar uiteraard een kwalitatieve laadpaal bij.

 

Zo’n laadsysteem is echter vrij complex, en aangezien het een relatief nieuwe technologie is die pas de laatste jaren populairder werd, kennen we er vaak het fijne nog niet van. Onze experts gelukkig wel! Wil je wat extra informatie en het nodige advies over de beste laadoplossing voor jouw situatie. Neem dan zeker contact op met onze adviseurs. Dat kan telefonisch op het nummer 02 511 11 91. Ook via mail beantwoorden wij je zo snel mogelijk: brian@osbk.be.

 

Wil je liever persoonlijk contact met onze medewerkers, of wil je onze energiezuinige oplossingen met eigen ogen komen bekijken? Stap dan zeker eens binnen in onze toonzaal: Nijvelsesteenweg 347, 1500 Halle. Deze is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren, maar met een afspraak ben je zeker dat je meteen wordt verder geholpen.

 

Uiteraard kan je bij OSBK ook rekenen op een vakkundige plaatsing van je laadpaal. Onze experts hebben de nodige kennis en ervaring om de paal deskundig te installeren. 

Ga volledig in het groen

Om ons groene aanbod te vervolledigen, bieden we een ruim assortiment aan duurzame energieoplossingen aan. Zo helpen we je om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om je het nodige advies te verlenen over de beste opties voor jouw specifieke situatie en behoeften. We streven dan ook altijd naar de hoogste kwaliteit, met de beste producten en een vlekkeloze installatie van uw duurzame energieoplossingen.

Zo bieden we naast laadpalen ook zonnepanelen aan. Op die manier kan je jouw persoonlijke duurzame cirkel helemaal rondmaken.

Scroll naar boven