Platdakramen

Onze ramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energie-efficiënt, waardoor je energiefactuur lager wordt. Bovendien bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk type woning.

Wat zijn platdakramen van VELUX?

Wil je graag de donkerste ruimtes, zoals de zolder, wat warmer en lichter maken? Dat is eenvoudig opgelost met het juiste venster. Bij OSBK bieden we de nieuwste generatie platdakvensters aan. Van innovatieve VELUX-vensters met gebogen of vlak glas, tot traditionele koepels. Deze ramen hebben allemaal een slank frame en onzichtbare vleugel, die een maximum aan natuurlijk licht binnenlaten. Dat maakt zelfs de donkerste kamers aangenaam en warm. Bovendien vergroot het de ruimte. Ook niet onbelangrijk is het design langs de binnenkant. Het venster ziet er vanuit je woning uiterst elegant uit, zelfs wanneer je een zonnescherm op je raam installeert.

Platdakramen

Platdakvensters

Wij bieden een compleet assortiment platdakvensters, van innovatieve dakvensters met vlak of gebogen glas tot traditionele koepels.

De voordelen van een platdakraam

Naast het elegante en innovatieve design en de maximale daglichtoppervlakte, hebben de platdakvensters van OSBK nog heel wat andere interessante voordelen.

 

1. Energieprestatie

Een eerste, niet onbelangrijk voordeel is de energieprestatie. Net als onze andere ramen, deuren of rolluiken leveren ook onze platdakramen een uitstekende energieprestatie. Dat komt door de dubbele of zelfs driedubbele beglazing. Deze beglazing is bovendien uiterst isolerend en stevig. Op die manier bespaar je heel wat energie, wat uiteraard voor een daling op je energiefactuur zorgt.

 

2. Geluidsisolatie 

Deze twee- of driedubbele beglazing zorgt op zijn beurt ook voor een goede geluidsisolatie. Het lawaai van regen, hagel, druk verkeer of een spoorweg worden daardoor buitengehouden, zodat jij in alle rust kan genieten in je gezellige woning.

 

3. Hoogwaardige materialen

Tot slot zijn onze ramen gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. We bieden dan ook op maat gemaakte oplossingen aan voor elk type woning, zodat u gegarandeerd het perfecte platdakraam vindt.

Waarom kiezen voor OSBK?

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen.

One Stop Shop

We zijn uw premium partner, voor elk type project: ramen, deuren, rolluiken, laadpalen & zonnepanelen.

Platdakraam

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

De verschillende platdakramen van OSBK

In het assortiment van OSBK vind je verschillende soorten platdakramen, met telkens hun eigen karakter en eigenschappen. Wel hebben ze één ding allemaal gemeen: ze bieden een optimale lichtinval, leveren uitstekende energieprestaties en zorgen voor een goede geluidsisolatie. En stijlvol, dat zijn ze ook.

Op die manier ben je er zeker van dat je een duurzaam, energiezuinig en charmant platdakraam installeert in je woning. Welk type dakraam je het beste neemt, hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en het type woning en dak.

 

Gebogen glas

Eén van onze interessante platdakramen is het type met gebogen glas. Deze ramen bevatten de CurveTech-technologie. Dit model van raam is vooral interessant wanneer je een volledig plat dak hebt met een hellingsgraad van 0°. Dankzij de innovatieve eigenschap van de CurveTech staat het raam gebogen, waardoor regenwater gemakkelijk wegstroomt van het venster. Dat zorgt op zijn beurt voor een betere daglichtinval en een beter zicht naar buiten.

 

Vlakke platdakvensters

Heb je geen 0° helling in je dak? Dan is zo’n gebogen platdakraam niet per se nodig. We hebben dan ook andere innovatieve vlakke platdakvensters in ons aanbod. Deze ramen voor je plat dak zijn zeer gelijkaardig aan de gebogen dakramen, met als voornaamste verschil dat ze geen kromming hebben in het glas en dus niet over de CurveTech-innovatie beschikken. Een voorwaarde om optimaal van dit type dakvenster te genieten, is dat je dak een hellingsgraad heeft van zo’n 2° tot 15°. Zo kan het regenwater toch optimaal wegstromen van het raam en heeft het zonlicht vrij spel om goed naar binnen te schijnen.

 

Platdakkoepels

Daarnaast bieden wij ook platdakkoepels aan. Deze koepels zorgen uiteraard ook voor een optimaal natuurlijk zonlicht in je woning en zijn net zo isolerend als onze andere platdakramen. De koepels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat je ze kan aanpassen aan jouw voorkeuren en stijl.

Platdakramen op maat van jouw woning

Elke woning is anders. Daarom voorzien we bij OSBK-platdakramen op maat van jouw dak en voorkeur. Zo bieden wij verschillende types, maten, materialen en kleuren aan. Op die manier voldoen we aan jouw verwachtingen, en vind je gegarandeerd een raam dat bij je past.

Wil je weten wat een platdakraam je zal kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Platdakraam kopen bij OSBK

Hebben jouw bovenste kamers dringend wat meer zonlicht nodig? Dan bieden de platdakramen van OSBK de oplossing. Welk type van raam je ook kiest, je geniet gegarandeerd van een warme en natuurlijke lichtinval. Zo wordt de ruimte niet alleen lichter en warmer, maar toont hij bovendien veel ruimer.

 

Onze experts helpen je met veel plezier verder om het juiste type van het geschikte materiaal te kiezen, naargelang jouw voorkeuren en woning. Voor al je vragen kan je telefonisch bij ons terecht: 02 511 11 91. Ook via mail beantwoorden wij zo snel mogelijk al je vragen: brian@osbk.be.

 

Kom je de platdakramen liever in het echt bekijken? Spring dan gerust eens binnen in onze toonzaal: Nijvelsesteenweg 347, 1500 Halle.

 

Scroll naar boven