Velux dakramen

Je kent ze wel: de charmante dakramen van Velux die een fris daglicht en warm gevoel creëren in je woning, en tegelijk zorgen voor de nodige verluchting. Het letterwoord is dan ook niet voor niets een samentrekking van VEntilatie en LUX (het Latijnse woord voor zonlicht). Bij OSBK zijn we dan ook helemaal enthousiast over deze ramen en kunnen we een Velux dakraam alleen maar aanbevelen.

 

Uiteraard hebben we daar onze goede redenen voor, want naast de charme en uitstraling biedt een Velux dakraam nog heel wat andere interessante voordelen. 

Onze ramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energie-efficiënt, waardoor je energiefactuur lager wordt. Bovendien bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk type woning.

Velux dakramen

Dakvensters

Daglicht speelt de belangrijkste rol bij de transformatie van uw ruimte, waardoor deze groter en levendiger aanvoelt.

De aantrekkelijke voordelen van Velux dakramen

1. Natuurlijk licht

Naast het feit dat een Velux dakraam mooi staat in zowat elke woning, zijn er nog een aantal positieve kenmerken toe te kennen aan deze ramen. Zoals we hierboven al aanhaalden, zorgt een Velux dakraam voor meer natuurlijk licht. Zeker in kamers waar voor de rest geen ramen aanwezig zijn en dus een donkere sfeer hangt, is dit een absolute troef. Denk maar aan een afgelegen zolderkamer.

3. Energiebesparende eigenschap

Een ander, en niet onbelangrijk voordeel is de energiebesparende eigenschap. Net als al onze andere ramen en deuren, zijn ook de dakramen van Velux voordelig voor je energiefactuur. Ze zijn namelijk voorzien van een dubbel glas en ontworpen met een hoge isolatiewaarde. Deze thermische isolatiefactor zorgt er bijgevolg voor dat de ruimte in de zomer fris en koel blijft, terwijl in de kille wintermaanden de koude goed buiten wordt gehouden.

2. Ventilerend

Een Velux dakraam biedt meer dan enkel lichtinval. Het zorgt voor optimale ventilatie, verhoogt de luchtkwaliteit en vermindert vochtigheid, vooral in vochtgevoelige ruimtes zoals badkamers. Door hun duurzame ontwerp bieden Velux dakramen een perfecte balans tussen energie-efficiëntie en wooncomfort, waardoor je bespaart op energiekosten terwijl je geniet van een natuurlijk verlichte ruimte.

4. Plaatsbesparend

Velux dakramen zijn niet alleen energiebesparend, maar ook plaatsbesparend. In tegenstelling tot traditionele ramen die muurruimte in beslag nemen, biedt een Velux dakraam je de vrijheid om je interieur volledig naar wens in te richten. Of het nu gaat om een kunstwerk, boekenplank of een meubelstuk, met Velux behoud je alle ruimte om je woning optimaal te benutten en persoonlijk vorm te geven.

velux dakraam

Leg de Velux dakraam montage in handen van een expert

Zie je het al helemaal voor je: het natuurlijk zonlicht dat komt binnenvallen in je woning en tegelijk een fris briesje dat doorheen de ruimte waait? Waar wacht je dan nog langer op? Met een Velux dakraam wordt deze gedachte werkelijkheid. Voor een correcte en duurzame installatie is vakmanschap vereist, en daarvoor kun je vertrouwen op de expertise van OSBK. Onze ervaren professionals zorgen voor een betrouwbare montage, waardoor je jarenlang kunt genieten van je investering. Heb je vragen of wil je meer weten over de aankoop en plaatsing van een Velux dakraam? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij je raamrenovatie.

 

Waarom kiezen voor OSBK?

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen.

One Stop Shop

We zijn uw premium partner, voor elk type project: ramen, deuren, rolluiken, laadpalen & zonnepanelen.

OSBK is je specialist voor Velux dakramen

De Velux ramen van OSBK zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien bieden wij verschillende stijlen en kleuren aan, zodat u gegarandeerd een Velux raam vindt dat bij de stijl van je woning past. De ramen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energie-efficiënt. Zo zakt de waarde van je energiefactuur, terwijl de waarde van je woning stijgt.

 

Onze oplossingen zijn steeds op maat van jouw voorkeuren, stijl en woning. Ben je benieuwd wat een Velux dakraam je zal kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan via onze website.

 

Voor andere vragen of opmerkingen staan we je graag telefonisch te woord (02 511 11 91). Ook via mail antwoorden we zo snel mogelijk: brian@osbk.be.

Kom je onze Velux dakramen en de bijhorende mogelijkheden graag met eigen ogen bekijken? Spring dan zeker binnen in onze toonzaal: Nijvelsesteenweg 347, 1500 Halle.

Velux dakraam

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Geen Velux dakraam? Ga dan voor andere kwalitatieve ramen!

Is een dakraam van Velux toch niet het type raam waarnaar je op zoek bent? Dan heeft OSBK je een aantal kwalitatieve, maar vooral duurzame alternatieven aan te bieden.

 

Als je wil gaan voor duurzame en energievriendelijke ramen met een juiste prijs-kwaliteitverhouding, kunnen we onze ramen uit pvc alleen maar aanbevelen. Kunststof is namelijk een materiaal met een hoge isolatiewaarde, en isoleert doorgaans het best. Gaat jouw voorkeur naar een slanke raamconstructie en een architecturale uitstraling? Dan kan je onze aluminium ramen eens bekijken.

 

Welk type raam je ook kiest, bij OSBK zijn we ervan overtuigd dat je gegarandeerd de juiste keuze maakt. Alle ramen uit ons assortiment zijn uiterst duurzaam, energiezuinig én geven een charmante touch aan je woning. Wij gaan dan ook voor een totaalplaatje: onze producten worden steeds op maat gemaakt, zodat ze bij jouw stijl en voorkeur passen.

Scroll naar boven