PVC Deuren

Polyvinylchloride (PVC), ook bekend als kunststof, is een synthetisch materiaal dat buitengewoon veelzijdig is. Het vond zijn praktische toepassingen pas in de jaren ’20 van de vorige eeuw, toen de ontdekking van de veelzijdigheid ervan leidde tot brede toepassingen. Vandaag gebruiken we bij OSBK pvc ook voor de productie van deuren, ramen en rolluiken. Het voornaamste voordeel is de betaalbaarheid en de eenvoudige bewerkbaarheid van het materiaal. Dit maakt kunststof tot op heden een aantrekkelijk en veelgebruikt materiaal, met name ideaal voor de productie van deuren.

 

Onze pvc voordeuren zijn niet alleen functioneel en veilig, maar ook stijlvol. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling zoekt, wij hebben de perfecte deur voor jou. Onze buitendeuren uit pvc worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren.

PVC deuren in je woning

Zijn de deuren in je huis dringend aan vernieuwing toe, of ben je de stijl van je huidige deuren beu? Dan kan de zoektocht naar nieuwe deuren beginnen. De grote vraag hierbij is waarschijnlijk welk materiaal het best geschikt is voor jouw woning: kies je best voor pvc, of sluiten aluminium deuren beter aan bij jouw wensen? 

Om je op weg te helpen, geven we je alvast de voordelen van kunststof deuren mee. En om eerlijk te zijn, die voordelen zijn zeker niet van de minsten.

pvc voordeur

De voordelen van PVC deuren

Een eerste belangrijke eigenschap van pvc of kunststof is het energievriendelijke karakter. De thermische isolatiewaarde van pvc is namelijk zeer hoog. Dat wil zeggen dat een pvc buitendeur in de winter alle kou buiten laat, en tegelijk het huis koel houdt in de warme zomermaanden. Dit isolerende karakter zorgt niet alleen voor een aangenaam klimaat binnenin je woning, het doet eveneens je energiefactuur dalen. Dat lijkt ons alvast een zeer mooie meerwaarde, gezien de stijgende energieprijzen van de laatste jaren.

1. Isolerend

Achterdeuren en voordeuren uit pvc bieden een uitstekende thermische isolatie. Maar een voor- of achterdeur uit pvc biedt ook een uitstekende akoestische isolatie. Hierdoor geniet je van rust in je eigen woning, zelfs als je naast een drukke weg, spoorlijn of andere lawaaierige omgeving woont.

2. Onderhoudsvriendelijk

Een buitendeur uit pvc heeft nog een ander voordeel: ze is gebruiksvriendelijk en vergt weinig onderhoud. Door de structuurfolie aan de binnen- en buitenkant van het materiaal neemt het nauwelijks stof of vuil op. Het volstaat daarom om eenvoudig met een vochtig doekje of natte spons over de deuren te gaan.

3. Grote keuze kleuren

Heb je al een specifieke kleur in gedachten voor je pvc voordeur, of moet de deur passen in een abstracte opening? Geen probleem! Bij OSBK bieden we kunststof deuren in een uitgebreid kleurenpalet, inclusief een pvc voordeur met houtlook. Dankzij hoogwaardige kleurfolies en de gemakkelijke aanpasbaarheid van het materiaal passen onze deuren perfect bij jouw stijl. Ben je op zoek naar een voordeur uit pvc met glas? Ook dat is mogelijk! Zo kun je de uitstraling en functionaliteit van je deur volledig afstemmen op de wensen voor jouw woning.

4. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot zit de prijs-kwaliteitverhouding helemaal goed bij kunststof deuren. Kunststof is doorgaans budgetvriendelijker dan andere materialen, waardoor de prijs van een voordeur uit pvc minder duur zal zijn. Ontdek onze uitgebreide selectie buitendeuren uit pvc en vind de perfecte combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit voor jouw woning.

Pvc deur op maat van jouw woning

Een pvc voordeur of achterdeur van OSBK is niet alleen duurzaam, kwalitatief en functioneel, maar ook enorm stijlvol. Door het gemakkelijk bewerkbare karakter van kunststof kunnen wij de deuren snel en gemakkelijk aanpassen aan jouw situatie, voorkeur en stijl. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende materialen en heel wat kleuren. 

OSBK heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd tijdens het vervangen van ramen, deuren en andere renovatiewerken; waar wij problemen zagen, bood OSBK oplossingen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
S. N.
⭐⭐⭐⭐⭐

Combineer je pvc deuren en ramen

Wil je de stijl en duurzaamheid doortrekken doorheen je hele woning? Bekijk dan meteen ook onze pvc ramen. Deze hebben dezelfde sterke eigenschappen als onze kwalitatieve kunststof deuren.

Ook op zoek naar rolluiken?

Als je helemaal voor het totaalplaatje wil gaan, adviseren we onze rolluiken en gewone luiken uit pvc. Met deze luiken voor je ramen of deuren geniet je voor de volle 100% van een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Ze worden, net als onze deuren en ramen, volledig op maat gemaakt, zodat ze naadloos bij je woning aansluiten.

Kunststof deuren kopen bij OSBK

 

Ben je klaar voor de stap naar een duurzamere woning met een pvc deur? Onze experts geven je met plezier het nodige advies en beantwoorden al je vragen.

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan via onze website. Voor meer inlichtingen zijn we telefonisch bereikbaar (02 511 11 91) of via mail naar brian@osbk.be.

Kom je onze deuren, ramen en andere producten graag in het echt ontdekken? Spring dan zeker eens binnen in onze showroom in Halle.

pvc deuren

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Elegant ThermoFibra Infinity

Superieure isolatiewaarden dankzij de integratie van Deceuninck ThermoFibra en Forthex-technologie.

Elegant Origin

De nieuwste technologie gecombineerd met een traditioneel design. De afgeschuinde vleugel zorgt voor een mooi retrocachet.

Elegante schuiframen

Schuiframen die gebruiksgemak, inbraakwerendheid en design combineren.

Elegant deuren

Deuren die uiterst goed isoleren en inbrekers buiten houden.

Scroll naar boven