Aluminium deuren

Ben je op zoek naar nieuwe deuren in je woning, maar ben je er nog niet helemaal uit wat nu de geschikte keuze van materiaal is? Als je wil gaan voor duurzaam, stevig en onderhoudsvriendelijk, dan raden wij vooral een aluminium deurprofiel aan.

 

Onze deuren zijn niet alleen functioneel en veilig, maar ook stijlvol. Of je nu op zoek bent naar een aluminium voordeur, een aluminium buitendeur, of een aluminium deur met glas, onze deuren worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De voordelen van aluminium deuren

Duurzaam, vormvast, stevig en veilig. Met die kernwoorden kunnen we onze aluminium deurprofielen het best omschrijven. Aluminium staat er namelijk om bekend zeer sterk te zijn, en daar vloeien heel wat positieve kenmerken uit voort. Ontdek hieronder de voordelen van een voordeur in aluminium.

aluminium deuren

1. Hoge isolatiewaarde

Een eerste, en misschien wel belangrijkste voordeel is de hoge isolatiewaarde van aluminium, en dat zowel op thermisch als akoestisch vlak. De thermische isolatiefactor zorgt ervoor dat je heel wat energie (en dus ook kosten) bespaart. Aluminium houdt namelijk de koude buiten tijdens de wintermaanden, en in de zomer zorgt het voor een frisse woning. Dat merk je ongetwijfeld op je energiefactuur. Daarnaast heeft aluminium een hoge akoestische isolatiefactor, waardoor geluid wordt tegengehouden. Deze eigenschap is ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan een drukke baan, spoorweg of snelweg woont.

 

2. Duurzaam

Een aluminium deur heeft een uitstekende levensduur. Geloof het of niet, maar een aluminium deurprofiel gaat zo’n 25 tot 50 jaar mee, en dat zonder zijn kwaliteit en vorm te verliezen. Het materiaal is dan ook goed bestand tegen uv-stralen van de zon, vocht en vuil, waardoor het niet snel roest, rot of vervormd. Qua onderhoud vraagt dit bovendien niet veel tijd, want met een simpele spons en wat water blinken je aluminium deuren als nooit tevoren. Zijn je deuren na al die jaren toch aan vervanging toe, dan wordt het aluminium gerecycleerd, waardoor de duurzame cirkel wordt rondgemaakt.

 

3. Optimale inbraakbeveiliging

Met een aluminium deur houd je ongewenste bezoekers zonder problemen buiten. Het materiaal is zeer stevig, brandwerend en vormvast.

 

4. Stijlvol Design

Of je nu een moderne, strakke uitstraling wilt met een aluminium buitendeur of een meer traditionele uitstraling met een aluminium voordeur landelijk, er is altijd een stijl die bij je past.

 

5. Maatwerk

Aluminium deuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en ontwerpen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium deur zwart voor een gedurfde esthetiek.

 

deuren brochures

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Ga je liever voor PVC deuren?

Naast ons assortiment aluminium deuren bieden we ook PVC deuren als een alternatieve keuze voor jouw huis. PVC deuren zijn bekend om hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Ze zijn bestand tegen de invloeden van weer en wind, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitendeuren. PVC deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je de perfecte deur kunt vinden die past bij de uitstraling van jouw woning. Bovendien vereisen PVC deuren weinig onderhoud en behouden ze hun esthetische waarde gedurende vele jaren.

Waarom kiezen voor OSBK?

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen​

Bij OSBK kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen.

One Stop Shop

We zijn uw premium partner, voor elk type project: ramen, deuren, rolluiken, laadpalen & zonnepanelen.

Robuuste en elegante aluminium deuren voor elke woning

Onze voordeuren in aluminium zijn niet alleen duurzaam, functioneel en veilig, maar ook zeer stijlvol. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, bij OSBK hebben we de juiste deur voor jou. Onze aluminium voordeur met glas voegt een vleugje elegantie toe aan je woning, terwijl de aluminium buitendeur je huis beschermt tegen de elementen. We bieden een breed assortiment aan aluminium voordeuren, van modern tot landelijk, en zelfs een aluminium deur zwart voor een trendy look. Kies voor de duurzame elegantie van onze aluminium voordeuren en versterk de uitstraling van je woning.

OSBK heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd tijdens het vervangen van ramen, deuren en andere renovatiewerken; waar wij problemen zagen, bood OSBK oplossingen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
S. N.
⭐⭐⭐⭐⭐
Decalu88 Standard

Een tijdloze stijl met volledig vlakke buitenzijde. Deze slanke, neutrale look is de juiste keuze voor elk modern bouw- of renovatieproject.

Decalu110 steel

Geïnspireerd door de industrial trend, voegt dit design een origineel element toe aan elke eigentijdse loft of bedrijfspand.

Decalu88 New Steel

De stalen look met een extra dimensie? De New Steel-reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat.

Decalu163 Slide

Schuiframen zijn ideaal om veel ruimte en lichtinval te creëren. De slanke Decalu-profielen garanderen de kleinst mogelijke zichthinder en maken tegelijk grote overspanningen mogelijk.

Scroll naar boven