Ramen

Kwalitatieve ramen op maat gemaakt voor jouw woning

Onze ramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energie-efficiënt, waardoor je energiefactuur meteen lager wordt. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk type woning. Zo passen je ramen steeds perfect bij je woning, of die nu charmant landelijk is of strak en modern.

 

Bij OSBK vind je aluminium ramen en ramen in pvc of kunststof. Ook voor Velux-dakramen en ramen voor je plat dak kan je bij ons terecht. Zowel aluminium als pvc zijn topmaterialen voor ramen. Twijfel je over de juiste match voor jouw woning? We geven je graag advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor aluminium ramen van OSBK?

We zijn grote fan van aluminium ramen. Aluminium is een bijzonder sterk materiaal dat zich uitstekend leent voor ramen. Want aluminium is ook nog eens weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De slanke, elegante profielen passen naadloos in een strakke nieuwbouwwoning en staan net zo mooi in een warme pastoriewoning. Liefhebbers van grote raampartijen en slanke profielen kiezen vaak voor aluminium ramen. Aluminium is namelijk tegelijk sterk en licht, waardoor afwijkende raamformaten geen probleem vormen. 

Niet onbelangrijk: ook met aluminium ramen voldoe je aan alle wettelijke duurzaamheidsnormen. Een energiezuinige woning kan perfect met aluminium ramen. De isolatiewaarde verhoogt nog door te kiezen voor profielen met meerdere kamers.

 

aluminium ramen

Waarom gaan voor PVC ramen van OSBK?

Ook PVC ramen zijn een grote aanrader. Het grote voordeel van kunststof ramen is dat je topkwaliteit krijgt zonder je blauw te betalen. PVC is bijzonder geliefd, want het is betaalbaar zonder in te boeten op kwaliteit. Kunststof is een sterk en vooral flexibel materiaal, waardoor je er alle kanten mee uit kan. PVC ramen zijn hedendaags en warm, met een universele stijl die bij elke woning past. Dankzij de veelzijdigheid in kleuren en zelfs structuur personaliseer je je ramen tot in de puntjes.

PVC is en blijft een populaire keuze, ook voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Het is bovendien een duurzame keuze, want PVC kan 100% gerecycled worden. Dankzij de goede isolatiewaarde wordt je woning ook energiezuiniger. Een laatste troef van PVC? Onderhoud is een fluitje van een cent.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Waarom kiezen voor OSBK?

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen​

Bij OSBK kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen.

One Stop Shop

We zijn uw premium partner, voor elk type project: ramen, deuren, rolluiken, laadpalen & zonnepanelen.

Elegant ThermoFibra Infinity

Superieure isolatiewaarden dankzij de integratie van Deceuninck ThermoFibra en Forthex-technologie.

Elegant Origin

De nieuwste technologie gecombineerd met een traditioneel design. De afgeschuinde vleugel zorgt voor een mooi retrocachet.

Elegante schuiframen

Schuiframen die gebruiksgemak, inbraakwerendheid en design combineren.

Elegant deuren

Deuren die uiterst goed isoleren en inbrekers buiten houden.

Decalu88 Standard

Een tijdloze stijl met volledig vlakke buitenzijde. Deze slanke, neutrale look is de juiste keuze voor elk modern bouw- of renovatieproject.

Decalu110 steel

Geïnspireerd door de industrial trend, voegt dit design een origineel element toe aan elke eigentijdse loft of bedrijfspand.

Decalu88 New Steel

De stalen look met een extra dimensie? De New Steel-reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat.

Decalu163 Slide

Schuiframen zijn ideaal om veel ruimte en lichtinval te creëren. De slanke Decalu-profielen garanderen de kleinst mogelijke zichthinder en maken tegelijk grote overspanningen mogelijk.

Rolluiken, de finishing touch voor je ramen

Bij OSBK kan je terecht voor ramen en deuren in aluminium en PVC, platdakramen en Velux-ramen. Om een complete totaaloplossing te bieden, kan je ook bij ons terecht voor rolluiken. Rolluiken zijn een uitstekend idee, want ze maken je woning veiliger, bieden een goede bescherming tegen hevige weersomstandigheden en optimaliseren de geluidsisolatie van je ramen. Doordat rolluiken je woning in een vingerknip verduisteren, betekent dat ook dat je woning makkelijk koel te houden is in de zomer. Tijdens de winterperiode blijft de koude dan weer buiten. Zo blijft het woonklimaat in je woning  aangenaam constant, het hele jaar door.

Rolluiken van OSBK zijn steeds op maat en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Onze experts helpen je graag zoeken naar de rolluiken die perfect bij je woning passen.

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Vind je duurzame totaaloplossing bij OSBK

Op zoek naar dé ramenspecialist voor je nieuwbouw- of renovatieproject? Onze OSBK-experts gaan steeds nauwkeurig en vakkundig te werk om voor jou het beste resultaat te garanderen. We staan je bij met woord en daad, zodat je zonder zorgen de juiste ramen en deuren kiest voor jouw woning. OSBK is bovendien een one-stop-shop. Dat betekent dat je bij ons niet alleen ramen en deuren vindt, maar ook rolluiken, laadpalen en zonnepanelen. Met dat duurzame totaalpakket bieden we je een makkelijke manier om op en top in te zetten op duurzaamheid en ecologie. Zo dragen we allemaal ons steentje bij voor een groene toekomst.

Wil je meer info? Bel ons gerust op (02/511.11.91) of stuur een mail naar brian@osbk.be. Wil je graag een richtprijs weten voor jouw project? Dan maken we graag een vrijblijvende offerte op.

Vraag je gratis offerte

Scroll naar boven