PVC luiken

Net als bij rolluiken, houden klapluiken de koude tegen in de winter, terwijl ze voor een frisse en koele ruimte zorgen in de zomermaanden. Het is dus geen overbodige luxe, ze bieden zelfs een absolute meerwaarde als het op duurzaamheid, energiebesparing en elegantie aankomt.

 

Onze rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen inbraak en weerselementen, maar zorgen ook voor geluidsisolatie en verduistering. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke woning en onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Wat typeert PVC luiken?

Kunststof of PVC (polyvinylchloride) is een materiaal dat bestaat uit een combinatie van staalkabelversterking en glasvezel. Dat maakt het uiterst stevig en bijgevolg duurzaam. De mooie prijs-kwaliteitverhouding brengt de populariteit van PVC luiken bovendien naar een hoger niveau.

Als je dus op zoek bent naar de geschikte luiken voor je ramen of deuren van hoge kwaliteit, dan zijn de luiken van OSBK (Deceuninck) ideaal.

PVC luiken

Luiken in pvc

Onze luiken worden volledig op maat gemaakt. Met hun elegant en verfijnd design sluiten ze naadloos aan bij uw ramen en deuren.

De interessante voordelen van PVC luiken

Dat PVC luiken een interessante keuze is, hoef je ons niet meer te vertellen, en daar hebben we genoeg redenen voor.

 

1. Onderhoudsvriendelijk

Klapluiken uit PVC zijn bijvoorbeeld zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt voor buiten en daardoor bestand tegen allerhande weersomstandigheden, van regen tot hagel of hevige storm. Wil je de luiken uit PVC toch kuisen, dan doe je dat simpelweg met wat water en zeep.

 

2. Thermisch isolerend

Een andere belangrijke eigenschap van PVC is het thermisch isolerende karakter. Zo houden de luiken de kille koude buiten in de winter, terwijl het de ruimte tijdens de warme zomermaanden fris en koel houdt. Dat is uiteraard interessant voor je energiekosten, want met zo’n luiken hou je die beduidend lager.

 

Naast de thermische isolatie zijn PVC luiken ook akoestisch isolerend. Vervelende geluiden van buitenaf worden hierdoor sterk tegengehouden. Denk maar aan een spoorweg, autosnelweg of ander druk verkeer.

 

3. Prijs-kwaliteitverhouding

Een laatste interessant aspect van PVC luiken is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een relatief lage aankoopprijs krijg je er verdacht veel voor terug.

Waarom kiezen voor OSBK?

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen.

One Stop Shop

We zijn uw premium partner, voor elk type project: ramen, deuren, rolluiken, laadpalen & zonnepanelen.

De extra troeven van PVC bij OSBK

 

De luiken die we bij OSBK aanbieden, zijn eenvoudig en compleet in uitvoering. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen de zon, wind of regen en houden de koude temperaturen buiten.

luiken in pvc

Bij OSBK verkopen we enkel de beste merken. De Kiuzo PVC luiken zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes. De 24 mm-versie is voordelig en combineert lichtheid met stevigheid. De 38 mm-versie biedt dan weer extra bescherming, en tegelijk straalt deze versie pure klasse, kleur en schoonheid uit. 

1. Langdurige netheid

De hele reeks luiken is geschikt voor alle soorten beslag. Daarnaast zijn de luiken voorzien van een speciale coating. Die zorgt ervoor dat ze niet snel vuil worden. Wil je ze toch kuisen, dan kan dat gemakkelijk met warm water en wat zeep.

2. Duurzaam

Wil je een optimale bescherming voor je ramen en deuren, dan kies je best voor deze klapluiken. Ze zijn bovendien bestand tegen uv-straling van de zon, zodat ze zelfs na vele zomers hun originele kleur blijven behouden.

3. Unieke uitstraling

Daarnaast zorgen de luiken voor een unieke uitstraling en een warm karakter aan je woning. Je kan kiezen uit een breed kleurenpalet, zodat de luiken perfect passen bij je (buiten)gevel en persoonlijke stijl. Met hun verfijnd design sluiten ze naadloos aan bij je ramen en deuren.

Liever rolluiken?

Gaat jouw voorkeur eerder uit naar een (automatische) rolluik? In het assortiment van OSBK bieden we kwalitatieve PVC rolluiken aan. Uiteraard geniet je van dezelfde voordelen als bij onze luiken, en installeren we ook deze op maat van jouw woning.

Inspiratie rolluiken

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Koop jouw PVC luiken bij OSBK

Heb je de knoop doorgehakt en beslist om voor PVC luiken te gaan? Proficiat! Ben je wel nog aan het twijfelen over de kleur en de stijl? Wil je de mogelijkheden van een totaalpakket bekijken? Geen probleem!

 

De experts van OSBK helpen je met plezier verder naar de geschikte luiken voor jouw woning. Stap gerust eens binnen in onze toonzaal, waar je al onze producten met eigen ogen kan bekijken. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen, en bekijken samen met jou de mogelijkheden voor een duurzaam totaalpakket voor een optimale isolatie.

 

Heb je een snelle vraag of opmerking? Dan kan je ons uiteraard ook telefonisch bereiken op het nummer 02 511 11 91. Ook via mail beantwoorden we je vragen zo snel mogelijk: brian@osbk.be.

 

Ben je benieuwd wat jouw PVC luiken op maat zullen kosten? Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan via onze website.

 

OSBK heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd tijdens het vervangen van ramen, deuren en andere renovatiewerken; waar wij problemen zagen, bood OSBK oplossingen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
S. N.
⭐⭐⭐⭐⭐
Scroll naar boven