PVC Rolluiken

Een rolluik installeren aan je woning is nooit een verkeerde keuze. Op die manier kan je jouw ramen en deuren optimaal afsluiten, wat zorgt voor een betere isolatie. Daarnaast zorgt een rolluik voor meer privacy en beschermt het de ramen en deuren tegen hevige weersomstandigheden of andere prikkels van buitenaf. Wil je naast veiligheid en privacy ook gaan voor duurzaam, energiebesparend en stijlvol, dan zijn rolluiken uit PVC een uitstekende optie. OSBK biedt oplossingen op maat aan zodat je gegarandeerd de stijl vindt die bij jou en je woning past. 

 

Onze rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen inbraak en weerselementen, maar zorgen ook voor geluidsisolatie en verduistering. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke woning en onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Wat zijn rolluiken uit PVC?

Kunststof of PVC (polyvinylchloride) is een materiaal dat bestaat uit een combinatie van glasvezel en staalkabelversterking. Tegenwoordig wordt dit stevige en duurzame materiaal zelfs het meest gekozen als het op rolluiken aankomt. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en heeft tegelijk een hoge isolatiefactor. Daarom wordt PVC ook vaak toegepast bij ramen of deuren.

PVC rolluiken

Rolluiken in pvc

Deceuninck-rolluiken bieden een goede thermische en akoestische isolatie. Bovendien passen ze op alle mogelijke ramen.

Voordelen van PVC rolluiken

Dat PVC rolluiken razend populair zijn, is geen nieuwtje meer. De meeste (particuliere) klanten geven de voorkeur aan een rolluik uit PVC, en daar zijn heel wat goede redenen voor. Het materiaal heeft namelijk heel wat positieve eigenschappen.

1. Thermische isolatie

Een interessant voordeel van rolluiken uit PVC is het thermisch isolerende karakter. PVC heeft namelijk de reputatie om zeer goed te isoleren, wat de energieprestaties zeker ten goede komt. Met de hoge energieprijzen van de laatste jaren is dat natuurlijk zeer mooi meegenomen. Het materiaal houdt de ruimte in de zomer namelijk aangenaam fris, terwijl in de winter de koude buiten wordt gehouden. Zeker in combinatie met PVC ramen en PVC deuren maak je hier een zeer spaarzame keuze.

2. Akoestische isolatie

Zeker in combinatie met PVC ramen en PVC deuren maak je hier een zeer spaarzame keuze. Naast deze thermische isolatie, zijn PVC rolluiken ook akoestisch isolerend. Lawaai van buitenaf – denk maar aan druk verkeer of spoorwegen – wordt beter geweerd dan wanneer je geen luiken voor de ramen of deuren hangt. Zo wordt je wooncomfort verbeterd en geniet je in alle rust van je ontspannende momenten.

3. Prijskwaliteitsverhouding

Met een rolluik uit PVC kan je bovendien rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De aankoopprijs van zo’n luik is namelijk relatief laag, en je krijgt er heel wat kwaliteit voor terug. Ook is PVC zeer onderhoudsvriendelijk en dus gemakkelijk schoon te maken.

4. Uitstraling

Ook niet onbelangrijk is de uitstraling van je rolluik. PVC is verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren. Zo kies je eenvoudig een kleur die past bij jouw voorkeuren, de (voor)gevel van je woning en de rest van je huis.

Waarom kiezen voor OSBK?

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen.

One Stop Shop

We zijn uw premium partner, voor elk type project: ramen, deuren, rolluiken, laadpalen & zonnepanelen.

PVC rolluiken op maat van je woning

Uiteraard leveren wij de rolluiken steeds op maat van jouw voorkeuren, stijl en je woning. Bij OSBK gaan we liefst van al voor een totaalconcept. Daarmee stemmen we je rolluiken steeds af op het formaat van je ramen en deuren.

Ga voor optimale energiezuinigheid

Wil je streven naar een zo laag mogelijke EPC-waarde en de hoge energiekosten vermijden? Ga dan voor een rolluik uit PVC, gecombineerd met isolerende ramen en deuren.

 

Bij OSBK bieden wij dit totaalconcept aan. In ons aanbod vind je zowel PVC ramen als PVC deuren, maar ook deuren en ramen uit aluminium. Dat in combinatie met een PVC rolluik maakt je woning energiezuinig.

 

pvc rolluiken

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

PVC rolluiken kopen bij OSBK

Wil je jouw woning isoleren en tegelijk veiliger maken en beter beschermen? Dan zijn rolluiken de juiste keuze. Bij OSBK bieden we kwalitatieve en stijlvolle rolluiken uit PVC aan. De luiken zijn te verkrijgen in tijdloze kleuren. De rolluiklamel is uitsluitend verkrijgbaar in het wit. De kleur van de onderlat harmonieert met ons ramen- en deurenassortiment en is verkrijgbaar in de complete kleurencollectie.

Bovendien kies je zelf de bediening van de rolluik. Wij bieden lint-, ketting-, kruk- of motorbediening aan, en zelfs bediening op afstand.

De prijzen van onze PVC rolluiken hangen uiteraard af van het type bediening, het formaat… Wil je weten wat een nieuwe rolluik jou zal kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Zit je met vragen of wil je extra inlichtingen en advies? Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen. Contacteer ons telefonisch op het nummer 02 511 11 91. Ook via mail krijg je zo snel mogelijk een antwoord van ons terug: brian@osbk.be.

Kom je de verschillende rolluiken en andere producten graag eens van dichtbij bekijken? Dat kan! Spring gerust eens binnen in onze toonzaal tijdens de openingsuren: Nijvelsesteenweg 347, 1500 Halle.

OSBK heeft uitstekend naar onze wensen geluisterd tijdens het vervangen van ramen, deuren en andere renovatiewerken; waar wij problemen zagen, bood OSBK oplossingen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
S. N.
⭐⭐⭐⭐⭐
Scroll naar boven