Ramen en deuren in Beersel

Op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren in Beersel? OSBK biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige oplossingen. We begrijpen dat de keuze van ramen en deuren een cruciale stap is voor jouw huis in Beersel. Daarom streven we naar uitmuntendheid in zowel functionaliteit als esthetiek.

 

Met onze ramen en deuren in Beersel investeer je niet alleen in de uitstraling van je woning, maar ook in energie-efficiëntie. We weten dat energiebesparing belangrijk is voor moderne huiseigenaren in Beersel, en daarom bieden we opties die voldoen aan de hoogste normen van isolatie en duurzaamheid.

ramen en deuren halle
ramen deuren halle

OSBK voor je aluminium ramen en deuren in Beersel

Wil je een sterk en duurzaam materiaal voor je nieuwe ramen en deuren? Dan kunnen we aluminium ramen en aluminium deuren alleen maar aanbevelen. Naast deze positieve eigenschappen, is aluminium ook nog eens stijlvol én zuinig. Met aluminium ramen bespaar je bovendien ook een heel stuk op je energiefactuur. Investeren in aluminium raamprofielen of deurkozijnen met een hoge isolatiewaarde is daarom zeker geen verloren zaak.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

We zijn een one-stop shop: naast ramen en deuren bieden we ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Aluminium biedt van zichzelf al een hoge isolatiewaarde: in de zomer blijft je woning lekker fris, terwijl de warmte in de winter binnenblijft. Daarmee zijn je aluminium deur- en raamkozijnen conform de EPB-regelgeving, ook wel de energieprestatieregelgeving genoemd. Dat wil zeggen dat ze voldoen aan de regels omtrent isolatie, ventilatie, oververhitting en installatie. En daar hechten we bij OSBK heel wat belang aan.

 

Naast deze hoge isolatiewaarde geniet je bij aluminium ook van andere interessante voordelen. Denk maar aan het gebruiksgemak. Aluminium is veel gemakkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld hout.

 

Ook de levensduur van aluminium is noemenswaardig. Kies je voor aluminium ramen en deuren van OSBK? Dan gaan ze tot wel 25 tot zelfs 50 jaar mee, en dat zonder hun waarde te verliezen. Dat komt omdat het materiaal immuun is tegen uv-stralen van de zon en dus niet gemakkelijk zal roesten of kromtrekken.

 

Ook niet onbelangrijk is de akoestische isolatiewaarde van aluminium. Zeker wanneer je naast een treinspoor, autosnelweg of een school woont, is dat een interessante eigenschap.

 

Tot slot biedt het materiaal een ideale beveiliging tegen inbraak dankzij het stevige en ontbrandbare karakter.

Kunststof ramen en deuren in Beersel

Ben je geen fan van aluminium, of past het niet echt bij de stijl van je interieur? Dan heeft OSBK ook kunststof ramen en kunststof deuren voor jou in het assortiment. Net als al onze producten, zijn ook deze kunststof producten van uiterst goede kwaliteit en hebben ze een duurzaam karakter. We kunnen zelfs zeggen dat de voordelen van kunststof bijna dezelfde zijn als die van aluminium. Daarnaast zijn ook alle kunststof raam- en deurkozijnen conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

ramen en deuren halle

Het belangrijkste voordeel van PVC is de prijs. Het is een relatief goedkoop materiaal, maar moet qua kwaliteit zeker niet onderdoen voor andere materialen.

 

PVC ramen en deuren hebben een goede thermische isolatiewaarde. Daardoor blijft het in de zomer lekker fris, en in de winter aangenaam warm in huis. Ook de akoestische isolatiewaarde is aanwezig, waardoor je geen hinder ervaart van overtollig lawaai van buitenaf.

 

Een ander interessant voordeel waarbij PVC zich voornamelijk van aluminium kan onderscheiden, is de mogelijkheid aan kleuren. Bij OSBK hebben we een heel kleurenpalet aan verschillende kleuren voor jouw deuren en ramen.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Een duurzame totaaloplossing in Beersel

Wil je ineens voor een totaalplaatje gaan, en je woning zo energiezuinig mogelijk maken? Daar kan OSBK je bij helpen. Naast ramen en deuren bieden we ook laadpalen en zonnepanelen aan. Hiervoor werken we samen met merken die doorheen de jaren hun kwaliteit, duurzaamheid en vakkennis al meermaals bewezen. Daardoor kunnen ook wij onze klanten de beste laadoplossingen van dit moment aanbieden. Dankzij onze zonnepanelen kan je jouw groene cirkel volledig rondmaken.

Contacteer OSBK voor je ramen en deuren in Beersel

Onze vakmensen zijn allemaal gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren in Beersel. Bovendien weten ze exact welke type raam of deur het beste bij jouw woning past en wat het voordeligste is in jouw situatie.

Wil je weten wat jouw nieuwe ramen en deuren in Beersel zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Zit je met andere vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan telefonisch op 02 511 11 91. Ook via mail antwoorden onze experts zo snel mogelijk: brian@osbk.be.

Wil je alvast een voorsmaakje van de verschillende mogelijkheden uit ons assortiment? Bekijk dan ons aanbod aan aluminium of kunststof ramen en deuren online.

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven