Ramen en deuren in Ninove

Zijn jouw oude deuren en ramen in Ninove aan vervanging toe, of zoek je een specialist voor je ramen en deuren in een nieuwbouw of renovatiewoning? Dan biedt OSBK de service en kwaliteit waarnaar jij op zoek bent.

 

OSBK staat voor one-stop build konstructive, en dat nemen we heel letterlijk. Bij ons kan je terecht voor kwalitatieve ramen, Veluxdakramen en deuren, maar daar stopt het niet. Met het oog op een duurzame toekomst, leveren wij ook laadpalen en zonnepanelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij OSBK terecht voor hun milieuvriendelijke oplossingen, op maat van ieders wensen.

 

Wij hebben ramen en deuren uit twee verschillende materialen in ons assortiment: kunststof (PVC) en aluminium. Wat de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en situatie. Onze experts van OSBK kijken samen met jou naar de mogelijkheden en geven je vervolgens het juiste advies. Zo kies jij gegarandeerd voor de juiste ramen of deuren.

Aluminium ramen en deuren in Ninove

Gaat jouw voorkeur uit naar ramen of deuren uit aluminium? Daar kunnen we bij OSBK alleen maar enthousiast van worden. Aluminium creëert namelijk een proper effect en biedt daarnaast tal van interessante voordelen.

 

Een eerste reden waarom je voor aluminium ramen en deuren zou kiezen, is het energiezuinige karakter. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat de energieprijzen de laatste jaren de pan uit swingen. Met aluminium kan je deze prijzen serieus drukken. Dat komt door de goede isolatiewaarde van het materiaal. Daarnaast zijn de ramen en deuren uit ons aluminium materiaal conform de EPB-regelgeving, beter bekend onder de naam energieprestatieregelgeving. Hiermee voldoen ze dus aan de eisen rond isolatie, ventilatie, installatie en oververhitting. Deze thermische isolatiefactor betekent dat je woning in de winter warmte vasthoudt, terwijl het in de zomer lekker fris blijft binnen. En dat zal je wel merken aan je energiefactuur.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

Bij OSBK bieden we naast ramen en deuren ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Naast een thermische isolatiewaarde, is aluminium ook akoestisch isolerend. Dat wil zeggen dat je rustig kan genieten van de stilte, zonder overtollig lawaai van buitenaf. Interessant als je bijvoorbeeld naar een autostrade, spoorweg of school woont.

 

Ook is de levensduur van aluminium noemenswaardig. Je ramen en deuren gaan tot wel 25 of zelfs 50 jaar mee, zonder aan kwaliteit te verliezen. Het materiaal is bestand tegen uv-stralen van de zon, en zal dus niet snel gaan kromtrekken of roesten.

 

Een ander handig voordeel is het onderhoudsgemak van aluminium. Met een simpele spons en wat water blinken je ramen en deuren weer als voordien. In tegenstelling tot andere materialen, zoals hout, is dat zeer gemakkelijk.

 

Niet onbelangrijk om hieraan toe te voegen: bij OSBK selecteren we uitsluitend de meest energiezuinige en duurzame aluminium producten, zodat je optimaal kan genieten van al deze voordelen.

Ramen en deuren in Ninove uit pvc

Is aluminium niet wat je wil? Dan is pvc of kunststof een uitstekend alternatief. Pvc verschilt het meest van aluminium door het uitgebreide kleurenpalet. Voor je kunststof ramen en deuren hebben we bij OSBK heel wat kleuren in ons assortiment, zodat je zelf kiest welke kleur het beste aansluit bij de rest van je woning en interieur. Daarnaast zijn alle kunststof raam- en deurkozijnen conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

ramen en deuren ninove

Een tweede verschil is de prijs van het materiaal. Pvc is een relatief goedkoop materiaal, maar zit toch hoog qua kwaliteit. Wil je dus niet te veel investeren in je ramen en deuren, dan is kunststof de juiste keuze.

 

Net als bij aluminium, ligt ook bij pvc de focus op isolatie. Misschien zelfs nog een tikkeltje meer dan bij alumlinium. Pvc geleidt minder snel warmte, waardoor het in de warme zomermaanden nog koeler blijft in je woning. In de kille winterperiodes zorgt kunststof dan weer voor een warm gevoel binnenshuis. Tot slot is pvc ook geluidsdicht en bestand tegen water en wind.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Een duurzaam totaalpakket bij OSBK in Ninove

Bij OSBK blijven we niet bij ramen en deuren. Om het plaatje compleet te maken, voorzien wij ook bijhorende rolluiken op maat. Op die manier creëer je extra veiligheid, meer bescherming tegen hevige weersomstandigheden en een betere geluidsisolatie en verduistering. Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Onze experts helpen je steeds bij je keuze voor de beste rolluiken op maat.

Wil je volledig duurzaam gaan? Dan denken wij samen met jou een stapje verder. Bij OSBK In Ninove kan je terecht voor laadpalen en zonnepanelen. Onze ervaren specialisten streven steeds naar de hoogste kwaliteit en plaatsen deze duurzame energieoplossingen steeds met de nodige vakkundigheid.

Contacteer OSBK voor je ramen en deuren in Ninove

Ben je op zoek naar een specialist voor jouw ramen en deuren in Ninove? Bij OSBK ben je aan het juiste adres. Onze experts gaan steeds nauwkeurig en vakkundig te werk om het beste resultaat te kunnen garanderen. Daarnaast geven we met plezier het juiste advies, zodat je de juiste ramen en deuren kiest voor jouw woning.

Ben je benieuwd wat de ramen en deuren in Ninove jou zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heb je andere vragen of opmerkingen? Dan beantwoorden wij deze graag telefonisch (02 511 11 91) of via mail (brian@osbk.be).

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven