Ramen en deuren in Vlaams-Brabant

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je duurzame ramen en deuren in Vlaams-Brabant? OSBK biedt kwaliteit en vakmanschap.

Een groene toekomst staat bij OSBK centraal, en dat trekken we door in ons assortiment. Wij werken daarom enkel met de meest energiezuinige en kwalitatieve producten. Onze selectie ramen en deuren is steeds doordacht, zodat we het beste aan onze klanten kunnen garanderen.

 

Bij OSBK kan je terecht voor aluminium ramen en deuren, maar ook voor raam- en deurkozijnen uit pvc (kunststof) ben je bij ons aan het goede adres. Kortom: onze vakmensen plaatsen jouw nieuwe ramen en deuren in Vlaams-Brabant vakkundig en nauwkeurig.

OSBK voor aluminium ramen en deuren in Vlaams-Brabant

Gaat jouw voorkeur uit naar aluminium voor je nieuwe ramen en deuren? Dat kunnen we bij OSBK alleen maar toejuichen. Bij OSBK selecteren wij steeds de meest energiezuinige en duurzame aluminium producten, zodat jij optimaal kan genieten van alle voordelen die dit materiaal in zich heeft.

 

Misschien is een van de belangrijkste redenen om voor aluminium te kiezen wel het energiezuinige karakter. Met ramen en deuren uit dit materiaal zakt je energiefactuur aanzienlijk, en dat hebben we te danken aan de goede isolatiewaarde. In de winter houdt je woning de warmte goed vast, terwijl het in de zomer de warmte juist buitenhoudt. Hiermee voldoen onze ramen en deuren bij OSBK in Vlaams-Brabant ook aan de regels omtrent isolatie en ventilatie. Want ook aan de regelgeving hechten we bij OSBK heel wat waarde.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

Bij OSBK bieden we naast ramen en deuren ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Een tweede interessant argument om voor onze aluminium ramen en deuren te kiezen, is de levensduur. Je ramen en deuren gaan tot wel 25 of zelfs 50 jaar mee, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dat komt doordat het materiaal bestand is tegen de uv-stralen van de zon, en niet snel zal kromtrekken of roesten.

 

Bovendien geniet je met aluminium ramen en deuren van een uitstekende akoestische isolatiewaarde. En wat dacht je van het onderhoudsgemak: met een simpele spons en wat water zijn de ramen en deuren uit aluminium zo weer proper. Dat is wel anders bij bijvoorbeeld hout.

 

Ten slotte biedt aluminium een uitstekende beveiliging: inbrekers zullen door het ontbrandbare en stevige karakter niet zomaar binnendringen in je woning. Aluminium is namelijk een uiterst sterk materiaal en creëert daardoor een stevige constructie.

Kunststof ramen en deuren in Vlaams-Brabant

Word je toch niet enthousiast van aluminium raam- en deurkozijnen? Dan hebben we bij OSBK de ideale tegenhanger: ramen en deuren in kunststof. Het grootste verschil met aluminium is dat we voor onze kunststof producten een breder kleurenpalet kunnen aanbieden. Zo ben je er zeker van dat we een gepaste kleur hebben voor jouw woning en interieur. Daarnaast zijn onze kunststof raam- en deurkozijnen conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

ramen en deuren vlaams-brabant

Een ander verschil met aluminium is de prijs. Is je budget niet al te hoog, maar wil je wel een goede kwaliteit van ramen en deuren? Dan is kunststof de beste keuze.

 

Bij kunststof ligt de focus bovendien nog meer op isolatie. Zowel de thermische als akoestische isolatie is bij pvc uitstekend. Het geleidt de warmte minder snel dan aluminium, waardoor de warme zomermaanden nog koeler blijven in huis, en de kille wintermaanden nog warmer in tegenstelling tot aluminium. Daarnaast zijn kunststof ramen en deuren extra geluidsdicht én ook water- en windbestendig.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Een duurzaam totaalpakket bij OSBK in Vlaams-Brabant

OSBK staat voor One-Stop Build Konstructive. Hiermee bedoelen we dat het niet stopt bij je ramen en deuren. Wil je voor een volledige afwerking gaan? Dan kunnen onze experts je ook de geschikte rolluiken adviseren. Op die manier krijgen jouw isolerende deuren en ramen een extra energiezuinig kantje.

Ook bieden we Velux dakramen of platdakramen aan. Deze kunnen in specifieke situaties enorm goed van pas komen.

Wil je de groene cirkel rondmaken en nog een stap verder gaan? Opteer dan voor onze laadpalen of zonnepanelen. Bij OSBK investeren we in kwaliteit en duurzaamheid, en daarom werken we enkel samen met noemenswaardige merken die hun kennis en vakkundigheid al meermaals bewezen. Alleen zo bieden we jou de beste groene oplossing.

Contacteer OSBK voor je nieuwe ramen en deuren in Vlaams-Brabant

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je nieuwe ramen en deuren in Vlaams-Brabant? Dan heb je gegarandeerd prijs bij OSBK. Onze vakmannen gaan steeds deskundig en nauwkeurig te werk om het beste resultaat te realiseren. Bovendien geven ze je het gepaste advies over het materiaal en de keuze voor ramen en deuren. Alles gebeurt op maat van jouw behoeften en situatie.

Had je graag een idee van de prijs voor jouw ramen en deuren en de plaatsing ervan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zit je met andere vragen of opmerkingen? Dan beantwoorden wij die met plezier telefonisch (02 511 11 91), of via mail (brian@osbk.be).

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven