Ramen en deuren in Sint-Pieters-Leeuw

Wil je gaan voor een duurzame totaaloplossing? Dan zit je goed bij OSBK voor je ramen en deuren in Sint-Pieters-Leeuw. Voor elke renovatie, nieuwbouwproject of een kleine verbouwing bieden wij de meest kwalitatieve oplossingen aan. De weg naar een duurzame woning of bedrijfspand begint vaak met nieuwe ramen en deuren. Bij ons vind je zowel ramen en deuren uit aluminium als uit pvc.

 

Ken je het verschil tussen beide materialen niet, of weet je niet wat het beste past bij jouw huidige situatie? Wil je jouw ramen en deuren aanvullen met op maat gemaakte (rol)luiken? Dan helpen de experts van OSBK in Sint-Pieters-Leeuw je met plezier bij het maken van de juiste beslissing. Contacteer ons telefonisch op het nummer 02 551 11 91 of via mail naar brian@osbk.be.

 

Bij OSBK gaan we nog een stapje verder naar een duurzame toekomst. Onze ecologische oplossingen gaan van laadpalen tot zonnepanelen. Zo maak jij jouw woning of bedrijf milieuvriendelijk.

OSBK voor je aluminium ramen en deuren in Sint-Pieters-Leeuw

Ben je op zoek naar nieuwe ramen of deuren en gaat je voorkeur uit naar een duurzaam en stevig materiaal? Dan raden wij je aan om aluminium deuren of aluminium ramen te kiezen. Dit materiaal is van nature iets sterker dan kunststof. Zo kan het bijvoorbeeld grotere ramen en oppervlakken beter ondersteunen.

Ook is aluminium zeer energiezuinig, wat je zeker zal voelen op je energiefactuur. Het materiaal heeft namelijk een hoge thermische isolatiewaarde. Gemakkelijk uitgelegd: in de winter kan je de verwarming een graadje lager zetten, want aluminium houdt warmte vast in de woning. In de warme zomermaanden blijft het relatief fris binnen, want de warmte wordt buitengehouden. Hiermee zijn alle raam- en deurkozijnen van OSBK conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

Bij OSBK bieden we naast ramen en deuren ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Naast de thermische isolatiewaarde, is ook de akoestische isolatie zeer goed. Dat kan vooral handig zijn als je in een drukke omgeving woont, zoals bij een school, een treinspoor of autostrade.

Op vlak van levensduur is aluminium ook een topmateriaal. De ramen en deuren van OSBK gaan tot wel 25 of zelfs 50 jaar mee zonder zijn kwaliteit en waarde te verliezen. De reden daarvoor is de slijtvastheid. Het materiaal zal niet snel roesten of vervormen door bijvoorbeeld uv-stralen van de zon.

Tot slot is aluminium een uitstekende wering tegen inbrekers. Het materiaal is ontbrandbaar en stevig, en houdt zo dus ongewenste gasten buiten.

Ramen uit PVC van OSBK

Een waardevolle tegenhanger van aluminium is kunststof (of PVC). Als aluminium niet echt bij de stijl van je woning of bedrijf past, kan je dus voor pvc ramen en pvc deuren gaan. Op het gebied van kwaliteit moet dit materiaal zeker niet onderdoen voor aluminium.

 

Het grootste verschil zit waarschijnlijk in de prijs-kwaliteit. Doorgaans is pvc iets goedkoper, maar zelfs dat is de laatste jaren een zeer klein onderscheid geworden.

ramen en deuren sint-pieters-leeuw

Een ander aspect waarin kunststof verschilt van aluminium, is de uitgebreide keuze aan kleuren. Bij OSBK kan je kiezen voor heel wat verschillende kleuren. Zo kunnen wij je dus gegarandeerd voorzien van een kleur die past bij jouw huidige woning.

 

Net als aluminium, is ook de akoestische en thermische isolatie van kunststof uitstekend. De temperatuur blijft dus min of meer onder controle – zowel in de zomer als in de winter – en je geniet van rust in de ruimte, zelfs in een drukke omgeving buitenaf.

 

Een ander aspect waarin pvc zich onderscheidt van aluminium, is de keuze aan kleuren. Bij OSBK bieden wij een breed kleurenpalet aan voor je kunststof ramen en deuren. Zo hebben wij gegarandeerd een kleur voor je kozijnen die bij jouw stijl en woning past.  

 

Daarnaast heeft pvc, net als aluminium, een goede isolatie – zowel thermisch als akoestisch. Dat zal je dus merken aan de temperatuur in de ruimtes, bijgevolg ook je energiefactuur én de rust binnenin je woning.

Contacteer OSBK voor je ramen en deuren in Sint-Pieters-Leeuw

 

Ben je klaar om je ramen en deuren onder handen te nemen? Contacteer OSBK voor de beste plaatsing en klantenservice op maat van jouw behoeften. Want samen met jou bespreken we alle mogelijke opties, zodat je nadien tevreden kan terugkijken op de verbouwingen.

 

Onze vakmensen zijn expert op het gebied van ramen en deuren. Zij kunnen je als geen ander de beste materialen en mogelijkheden adviseren en weten wat voor jouw woning de voordeligste keuze is.

 

Ben je benieuwd wat je project zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht. Telefonisch zijn we bereikbaar op 02 511 11 91. Ook per mail beantwoorden we graag jouw vragen: brian@osbk.be.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Op maat gemaakte (rol)luiken

Wil je jouw nieuwe of huidige ramen optimaal beschermen tegen externe factoren en zo de levensduur ervan verlengen? Dan zijn op maat gemaakte (rol)luiken een goed idee. Bij OSBK  bestaan de luiken uit pvc, en worden door onze experts vakkundig op maat gemaakt.

Luiken zorgen niet alleen voor bescherming tegen hevige weersomstandigheden of inbrekers. Ze bieden ook een extra geluidsisolatie en verduistering. Ontdek onze kwalitatieve rolluiken in pvc of luiken in pvc online.

Duurzame totaaloplossingen

Wil je all the way gaan in het duurzame plaatje? Daar staat OSBK je met plezier in bij. Wij bieden namelijk ook laadpalen en zonnepanelen aan, zowel voor bedrijven als particulieren. Zo kunnen we onze ambitie naar een ecologische toekomst mee waarmaken. Voor onze duurzame producten werken we uitsluitend met de beste merken, die doorheen de jaren hun kennis en expertise al meermaals bewezen. Zo kan jij als klant ook zeker zijn van een goede service.

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven