Ramen en deuren in Brussel

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je nieuwe ramen en deuren in Brussel, dan heb je die met OSBK zeker gevonden. Voor elk type project zijn wij jouw premium partner. Bij ons kan je terecht voor alle ramen, deuren en Velux dakramen.

 

OSBK staat bovendien voor One-Stop Built Konstruktive. Wij willen dan ook zo veel mogelijk oplossingen aanbieden om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens je verbouwingen of nieuwbouwproject. En daar horen natuurlijk ook de ramen en deuren bij. Wij bieden zowel ramen en deuren uit aluminium als pvc aan van topkwaliteit. Weet je niet welk materiaal het best bij jouw woning of bedrijf past? Wij sommen hieronder de kenmerken voor je op.

 

Zo bieden wij ook ecologische oplossingen aan voor je woning of bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan laadpalen of zonnepanelen.

Wil je graag meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Dan kan je telefonisch bij ons terecht op 02 551 11 91, of via mail naar brian@osbk.be.

Aluminium ramen en deuren bij OSBK in Brussel

Ben je fan van een duurzaam en sterk materiaal voor je ramen en deuren? Dan raden we je aan om voor aluminium ramen en aluminium deuren te kiezen. Dit materiaal is van nature iets sterker dan kunststof. Zeker wanneer je voor grote ramen wil gaan, biedt deze stevigheid van aluminium een meerwaarde.

Daarnaast zal je met aluminium je energiefactuur aanzienlijk zien dalen. Aluminium heeft namelijk als voordeel dat het zeer isolerend werkt. In de zomer blijft je woning of ruimte fris, terwijl in de zomer de warmte goed wordt vastgehouden in de woning en de koude dus buiten blijft. Onze aluminium deur- en raamkozijnen zijn hiermee dan ook meteen conform aan de EPB-regelgeving, wat wil zeggen dat ze voldoen aan alle regels omtrent isolatie.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

Bij OSBK bieden we naast ramen en deuren ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Niet alleen de thermische isolatie is belangrijk, ook de akoestische isolatie is bij aluminium een pluspunt. Zeker wanneer je naast een school, drukke baan of treinspoor woont, is het mooi meegenomen dat geluid niet tot in je woning kan dringen. Met aluminium ramen en deuren geniet je dus van de rust in je woning, zonder al te veel lawaai van buitenaf.

Daarnaast gaan de aluminium deuren en ramen van OSBK zeer lang mee, van 25 tot wel 50 jaar. Ze verliezen hierbij niet aan waarde of kwaliteit doorheen de jaren. Dat komt omdat het materiaal bestand is tegen uv-stralen van de zon, en dus niet gaat roesten of vervormen.

Tenslotte heeft aluminium een goede inbraakbeveiliging. Het materiaal is niet alleen stevig, maar ook ontbrandbaar en stevig.

Kunstof ramen en deuren bij OSBK in Brussel

Wil je een perfect alternatief voor aluminium ramen en deuren? Dan zijn De kunststof ramen en kunststof deuren van OSBK de perfecte keuze. Net als al onze andere producten, zijn onze ramen en deuren uit pvc van de beste kwaliteit en bieden ze een duurzaam karakter. Eén ding is zeker: pvc moet qua kwaliteit zeker niet onderdoen voor aluminium. Pvc heeft misschien zelfs nog een iets betere prijs-kwaliteitverhouding. Ook alle kunststof raam- en deurkozijnen zijn conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

ramen en deuren sint-pieters-leeuw

Net als bij aluminium, zit ook bij kunststof de thermische isolatie zeer goed. In de winter wordt de warmte vastgehouden in de ruimte, terwijl de woning in de zomer fris blijft.

 

Naast de thermische isolatiewaarde, heeft pvc ook een goede akoestische isolatie. Dat wil – net als bij aluminium – zeggen dat overtollig lawaai van buitenaf wordt gefilterd en niet tot in de woning dringt.

 

Een ander belangrijk voordeel aan pvc ramen en pvc deuren, is dat je kan kiezen tussen heel wat verschillende kleuren en stijlen. Bij OSBK bieden we dan ook een breed kleurenpalet aan, zodat je gegarandeerd een kleur vindt dat past bij jouw stijl en voorkeur.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Ga volledig duurzaam met een totaaloplossing van OSBK

Wil je jouw ramen en deuren optimaal beschermen tegen hevige weersomstandigheden of andere externe invloeden? Bekijk dan zeker de pvc (rol)luiken van OSBK. Onze op maat gemaakte luiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heb je een volledige renovatie of nieuwbouwproject in het vooruitzicht? Dan is het geen slecht idee om eens na te denken over een duurzaam totaalplaatje. Zo bieden wij bij OSBK bijvoorbeeld ook laadpalen en zonnepanelen aan om je naar een nog ecologischere woning of bedrijfspand te leiden. Hiervoor werken we uitsluitend samen met merken die zichzelf doorheen de jaren al meermaals bewezen op vlak van kwaliteit en vakkennis.

Contacteer OSBK voor je ramen en deuren in Brussel

Staat een vernieuwing van de ramen of deuren op de planning en zoek je hiervoor de geschikte partner? Contacteer dan OSBK in Brussel. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden op maat van jouw woning of bedrijfspand.

Onze vakmensen zijn specialist in hun vak. Ze weten als geen ander welk type raam of deur in welk materiaal het beste bij jouw woning zal passen. Vervolgens kunnen ze de nieuwe ramen en deuren vakkundig en nauwkeurig plaatsen.

Heb je interesse in onze diensten, of zit je met bijkomende vragen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel je vragen via brian@osbk.be. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 02 511 11 91.

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven