Ramen en deuren in Dilbeek

Zoek je een betrouwbare partner voor jouw nieuwe ramen of deuren in Dilbeek? Dan is OSBK – One-Stop Build Konstructive – de ideale keuze. Want zoals de naam het al weggeeft, bieden wij zo veel mogelijk oplossingen aan om van jouw (nieuwbouw)project een succes te maken. En daar horen uiteraard ook ramen en deuren bij. Bij ons heb je keuze uit aluminium of pvc ramen en deuren van een topkwaliteit.

 

Weet je niet welk materiaal je het beste kiest? Wij zetten hieronder alvast graag de kenmerken van beide types op een rijtje. Uiteraard kan je ons ook altijd telefonisch of via mail bereiken voor al je vragen of opmerkingen: 02 551 11 91 of brian@osbk.be.

Naast ramen en deuren kunnen wij jouw woning of bedrijfspand voorzien van ecologische oplossingen zoals laadpalen en zonnepanelen.

OSBK voor al je aluminium ramen en deuren in Dilbeek

Gaat jouw voorkeur uit naar een duurzaam en sterk materiaal? Dan raden we je aan om voor aluminium ramen en aluminium deuren te kiezen. Aluminium is van nature een iets steviger materiaal dan pvc, waardoor het een groter draagvlak biedt voor bijvoorbeeld brede ramen. Daarnaast heeft dit materiaal nog andere interessante voordelen.

 

Met aluminium ramen en deuren bespaar je aanzienlijk op je energiefactuur. Het materiaal biedt namelijk een hoge isolatiewaarde. Dat wil zeggen dat de warmte in de zomer goed buiten blijft waardoor de ruimtes aangenaam fris blijven. In de winter houdt het de warmte vast in huis, wat ervoor zorgt dat je minder moet verwarmen. Onze aluminium raam- en deurkozijnen zijn hierbij dan ook meteen conform de EPB-regelgeving. Ze voldoen dus aan de regels omtrent isolatie, en daar hechten we bij OSBK enorm veel belang aan.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

Bij OSBK bieden we naast ramen en deuren ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Aluminium is niet alleen thermisch isolerend, maar ook geluidsisolerend. Hevig lawaai van buitenaf wordt dus sterk afgezwakt door je aluminium ramen en deuren.

Daarnaast gaan de aluminium ramen en deuren van OSBK zeker 25 tot wel 50 jaar mee. Van een lange levensduur gesproken. Ze verliezen niet aan waarde doorheen de jaren, omdat het materiaal bestand is tegen uv-stralen van de zon en dus niet gaat roesten of vervormen.

Tot slot heeft aluminium een goede inbraakbeveiliging. Het materiaal is ontbrandbaar en stevig en houdt daardoor ongewenste gasten buiten.

Kunststof ramen en deuren in Dilbeek

Past aluminium niet echt bij je interieur of ga je liever voor iets anders? Dan is pvc het perfecte alternatief. De kunststof ramen en kunststof deuren van OSBK zijn net als al onze producten van een uitstekende kwaliteit. We kunnen met zekerheid zeggen dat de voordelen van pvc niet moeten onderdoen voor die van aluminium. Je bent dus even goed met kunststof ramen en deuren als met kozijnen uit aluminium. Daarnaast zijn onze kunststof raam- en deurkozijnen ook conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

ramen en deuren dilbeek

Het grootste verschil tussen pvc en aluminium is dat pvc ramen en deuren doorgaans een stukje goedkoper zijn. Toch moet het materiaal niet inboeten aan kwaliteit. Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zit je gegarandeerd goed met ramen en deuren uit kunststof.

 

Een ander aspect waarin pvc zich onderscheidt van aluminium, is de keuze aan kleuren. Bij OSBK bieden wij een breed kleurenpalet aan voor je kunststof ramen en deuren. Zo hebben wij gegarandeerd een kleur voor je kozijnen die bij jouw stijl en woning past.  

 

Daarnaast heeft pvc, net als aluminium, een goede isolatie – zowel thermisch als akoestisch. Dat zal je dus merken aan de temperatuur in de ruimtes, bijgevolg ook je energiefactuur én de rust binnenin je woning.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Ga duurzaam met de totaaloplossingen van OSBK

Staat er een volledige renovatie of een nieuwbouwproject op de planning? Kies dan meteen voor een duurzame totaaloplossing. OSBK biedt laadpalen en zonnepanelen aan om jou te helpen naar een ecologische woning. We werken hiervoor uitsluitend samen met merken die doorheen de jaren hun kwaliteit en vakkennis al meermaals bewezen. Op die manier bieden wij onze klanten enkel de beste laadoplossingen van het moment aan. Dankzij de zonnepanelen maak je jouw groene plaatje helemaal af.

Wil je jouw ramen en deuren langer als nieuw houden en ze extra beschermen tegen hevige weersomstandigheden of externe factoren? Overweeg dan de pvc (rol)luiken van OSBK. De op maat gemaakte luiken zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Contacteer OSBK voor je ramen en deuren in Dilbeek

Is het tijd om je ramen en deuren eens onder handen te nemen? Dan ben je bij OSBK in Dilbeek aan het juiste adres. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden om van jouw (nieuwbouw)project een succes te maken.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deuren en ramen in Dilbeek. Ze weten als geen ander welk materiaal en type raam het best bij jouw woning past en wat de voordeligste opties zijn.

Had je graag geweten wat je nieuwe ramen en deuren je zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor andere vragen en opmerkingen staan wij voor je klaar. Telefonisch kan je bij ons terecht op het nummer 02 511 11 91. Mailen kan naar brian@osbk.be.

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven