Ramen en deuren in Drogenbos

Zijn jouw ramen en deuren in Drogenbos aan vernieuwing toe? Ben je op zoek naar hoogwaardige, goed geïsoleerde ramen en deuren of zoek je een professionele plaatser voor de ramen en deuren in je nieuwbouwwoning? Ontdek dan bij OSBK in Drogenbos de perfecte partner voor jouw ramen en deuren.

 

Bij OSBK vind je een uitgebreide selectie aan kwaliteitsproducten, van aluminium tot kunststof. Onze ramen en deuren zijn ontworpen met een sterke focus op energie-efficiëntie, zodat jij kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

ramen en deuren halle
ramen deuren halle

Ontdek het aanbod van aluminium ramen en deuren in Drogenbos bij OSBK

Ben je op zoek naar duurzaamheid en kracht voor je nieuwe ramen en deuren? Dan kunnen we alleen maar aluminium ramen en deuren aanraden. Naast deze voordelen is aluminium ook stijlvol en zuinig. Met aluminium ramen bespaar je bovendien op je energiekosten. Investeer in aluminium raamprofielen of deurkozijnen met een hoge isolatiewaarde. Het loont absoluut de moeite.

 

Aluminium biedt van nature een uitstekende isolatie: je huis blijft koel in de zomer en warm in de winter. Hierdoor voldoen je aluminium deur- en raamkozijnen aan de EPB-regelgeving, die zich richt op energieprestaties. Dit betekent dat ze voldoen aan de voorschriften met betrekking tot isolatie, ventilatie, oververhitting en installatie. Dit is een aspect waar we bij OSBK veel belang aan hechten.

Uitstekende service

Bij OSBK staat uitmuntende service centraal, ondersteund door expertise en toewijding.

Hoogwaardige materialen

Bij OSBK kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen: robuust aluminium en duurzaam PVC.

One Stop Shop

We zijn een one-stop shop: naast ramen en deuren bieden we ook rolluiken en hernieuwbare energieoplossingen aan.

Naast deze uitstekende isolatiewaarde zijn er nog andere voordelen verbonden aan aluminium. Denk aan het gemak van onderhoud. Aluminium is veel gemakkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld hout.

 

Ook de duurzaamheid van aluminium is opmerkelijk. Kies je voor aluminium ramen en deuren van OSBK? Dan gaan ze tot wel 25 tot zelfs 50 jaar mee, zonder hun waarde te verliezen. Dit komt doordat het materiaal immuun is tegen uv-stralen van de zon en dus niet gemakkelijk zal roesten of kromtrekken.

 

De akoestische isolatiewaarde van aluminium is ook niet te verwaarlozen. Vooral als je naast een treinspoor, autosnelweg of een school woont, is dit een waardevolle eigenschap.

 

Last but not least biedt aluminium een uitstekende beveiliging tegen inbraken dankzij het stevige en onbrandbare karakter.

Kunststof ramen en deuren bij OSBK in Drogenbos 

Als aluminium niet je voorkeur heeft, of het past niet goed bij de stijl van je interieur, dan heeft OSBK ook kunststof ramen en deuren in het assortiment. Net als al onze producten zijn deze kunststof producten van hoogwaardige kwaliteit en hebben ze een duurzaam karakter. We kunnen zelfs zeggen dat de voordelen van kunststof bijna dezelfde zijn als die van aluminium. Daarnaast zijn alle kunststof raam- en deurkozijnen eveneens conform de EPB-regelgeving en voldoen ze aan de regels omtrent isolatie.

ramen en deuren halle

Het belangrijkste voordeel van PVC is de kostprijs. Het is een relatief betaalbaar materiaal, maar de kwaliteit doet zeker niet onder voor andere materialen.

 

PVC ramen en deuren bieden goede thermische isolatie. Hierdoor blijft het in de zomer lekker koel en in de winter aangenaam warm in huis. Ook de akoestische isolatie is uitstekend, zodat je geen last hebt van overmatig lawaai van buitenaf.

 

Een ander interessant voordeel waarin PVC zich onderscheidt van aluminium, is de variatie aan kleuren. Bij OSBK hebben we een breed kleurenpalet voor jouw deuren en ramen in de buurt van Drogenbos.

Op zoek naar inspiratie?

Zoek je inspiratie of ben je onzeker over welke ramen en/of deuren het beste passen bij jouw huis? Onze brochures bieden inspiratie en informatie over ons assortiment ramen en deuren.

Een allesomvattende duurzame oplossing bij OSBK in Drogenbos

Wil je in één keer voor een totaaloplossing gaan en je huis zo energiezuinig mogelijk maken? Dan kan OSBK je hierbij helpen. Naast ramen en deuren bieden we ook laadpalen en zonnepanelen aan. We werken samen met gerenommeerde merken die hun kwaliteit, duurzaamheid en expertise door de jaren heen hebben bewezen. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste laadoplossingen van dit moment aanbieden. Met onze zonnepanelen maak je je groene plaatje helemaal rond.

Contacteer OSBK voor je ramen en deuren in Drogenbos

Onze vakmensen zijn daarom gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren in de buurt van Drogenbos. Ze weten precies welk type raam of deur het beste bij jouw woning past en wat het meest voordelige is in jouw situatie.

Wil je weten wat jouw nieuwe ramen en deuren in de buurt van Drogenbos gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 02 511 11 91. Ook via e-mail zullen onze experts zo snel mogelijk antwoorden: brian@osbk.be.

Professioneel en betrouwbaar team van OSBK levert fantastisch werk bij het installeren van ramen en deuren, met nuttig advies en geweldige resultaten.

Scroll naar boven